درادامه زندگینامه آیت الله سید علی سیستانی »خواهیدخواند و زندگینامه اوستسنگکار

حجت الاسلام لاجوردی ازاوست » خواست که کمی بهش یادبدهد تا درثواب کارش سهیم باشد

حجت الاسلام لاجوردی ،نماینده آیتالله سیستانی در امور عتبات عراق است

یکجوری حاج عباس (مزارات امامزاده سیدمحمد)کنجکاوانه نگاه به دستان حاج آقالاجوردی میکند که انگاری علاقمند به شاگردی اوستست ولی غرورش اجازه نمیدهدکه همچون حجت الاسلام لاجوردی ،دقایقی مشغول بکارشود.
وآنگاه حاج آقا لاجوردی به اوستا رضا صحبتهای داشت،ازاینکه آمدن به اینجا به درخواست این بزرگوارسیدمحمد»است،این ائمه اطهار علیهم السلام است که مارادعوت می کنند.

رئیس دفترنمایندآیت الله سیستانی(سجادسپرغم)هم ازدقت درسنگکاری حاج آقالاجوردی ذوق زده شده است
حجت الاسلام سید ابراهیم لاجوردی ،آنگاه از دربهای مطلای اهدایی ایران درحرم سیدمحمدبن امام هادی ،بهمراه آقای کریمی (معاونت هنری ستادبازسازی عتبات) وحاح عباس(تولیت حرم سیدمحمد)بازدیدکردند.

اوست(سیدمحمدعلی پارسائیان)سنگ کاراعزامی ازستادبازسازی استان تهران می باشد.

مدیریت سایت-پیراسته فر:هنگامیکه حجت الاسلام لاجوردی ازاوست خواست بهش یادبدهد تا کمکش کند من به شوخی به اوست گفتم:فن رایاددادیدفوت»راپیشت نگهدار!»
دوشنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۷ به حاج عباس گفتم:حاج آقالاجوردی به اوستکمک کرد،شما نمیخواهید شاگردی اوسترابکنید؟مشتاقانه استقبال کرد.

سنگ کاری وشاگردی تولیت حرم سیدمحمدبن امام هادی-عراق

درپایان کاراز آقپرسیدم؟کارحاج عباس چطوربود؟
پاسخ داد:بدردنمی خورد
به حاج عباس گفتم:یقول مردود»! کلی خندیدیم

عکس یادگاری حاج عباس باسنکگاران حرم سیدمحمد

اوست ومهندس علی خالدی(مهندس عراقی حرم سیدمحمد

آق درکناررئیس ستادبازسازی بلدموسی اسماعیلی»کاپشن کرم-حرم سیدمحمدبن امام هادی

آق (محمدعلی پارسیان) +مهندس شوشتری(ریاست ستادبازسازی عتبات عالیات مستقردرعراق) ومهندس کریمی(معاونت هنری وطلاکاری ستادعتبات عالیات)درنمازجماعت مغرب سیدمحمد

اوست درکنارضریح فرزندامام هادی علیه السلام

سامرا-عسکریین- اسفند ۱۳۹۷

اوستمی گویدمن درهمینجایی که عکس یادگاری گرفتیم(باب الدخول)ازضریح تافاصله ۹متربطرف درب طلاوبه عرض ۶متر -بتعبیردیگر ازدرب طلا تا پای ضریع را من سنگ کاری فرش کردم،علاوه براین ،این توفیق راداشتم که داخل ضریح راباهمکاری دوستانم،کف فرش سنگکاری را انجام دادم-حدود۳سال پیش

ایوان-باب الدخول-سامرا
آق علاقمندبودکه درجاییکه ،زمانی سنگکاری کرده بوده،عکس یادگاری داشته باشددراین مکان به ابعاد۹×۴۰متربادوستانم توفیق سنگکاری داشتم
و۵درب طلای ورودی سامرا،یک درب رابتنهای کارگذاشتم و۴درب را باکمک دوستانم
خاطره اوست از کارسامرا:حجت الاسلام لاجوردی(نماینده آیت الله سیستانی )رادرهنگام کارمی دیدم-نمیشناختمش،اوهروز می آمدکارهارا سرکشی میکرد ومنو هم می دید،درروز آخروقتی کارستگکاری داخل ضریح تمام شد،داشتم بیرون می آمدم،مراصداکردوگفت بیا! رفتم روبوسی کردم،وحاج آقا ۱۰هزاردینار بمن هدیه داد وخسته نباشیدگفت.

آقا رضامی گوید :من ۳۰تاتقدیرنامه دارم ۱۷تاازدست اسماعیلی (چه زمانی که رئیس ستادبازسازی سامرابود وحالا هم که رئیس ستادبلداست)

اوستا رضا اعتقادی عجیبی به ائمه اطهار علیهم السلام دارد،وی می گوید من روی تک تک سنگ هایی که نصب میکنمنیت»میکنم،نیت برای افراد.دوستان وفامیل وآشنایان
ازآق می پرسم که چطورشدکه آمدیداینجا؟ می گوید من همسرم مریض بود بایدمیبردمش برای جراحی،ولی استخاره کردم»بد اومد»که گفتم بایدبرم درخدمت سیدمحمد،وی ادامه داد:درسته که من برای برای اهل بیت وسیدمحمدآمدم واما آمدنم به اینجا به عشق آقای اسماعیلی بوده.
حجت الاسلام سیدجواد شهرستانی» نماینده آیتالله سیستانی» مرجع عالیقدر شیعه، پیام تشکر و تجلیل خود را به ریاست و کارکنان ستاد بازسازی عتبات عالیات ابلاغ کرد. این پیام را حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم لاجوردی» نماینده حجت السلام شهرستانی در جلسهای با حضور رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات و معاونان و دستاندرکاران این ستاد ابلاغ کرد.
حسن پلارک» رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز گزارشی از اقدامات کمیته مشارکتهای مردمی ستاد اربعین و قرارگاه اربعین در عراق ارائه کرد.
حجت الاسلام لاجوردی در این جلسه با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات تحت منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی طرحهای بزرگی را در اعتاب مقدسه اجرا کرده است، گفت: مرجعیت عالی شیعه در عراق نیز همواره توجه ویژهای به اقدامات ستاد داشته و از آن حمایت میکنند.
وی با ابلاغ پیام تشکر و تجلیل حجت الاسلام شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی مرجع بزرگ شیعیان در عراق افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات در سالهای اخیر از نظر سازمانی رشد و تعالی خوبی داشته است.
حجت الاسلام لاجوردی افزود: هم اکنون دولت، ملت و مرجعیت عالی شیعه در عراق از اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات رضایت کامل داشته و تمایل دارند تا سایر طرحهای اعتاب مقدسه نیز بهدست متخصصان ایرانی اجرا شود.
وی عشق و ارادت ایرانیان به اهل بیت علیهم السلام را پشتوانه معنوی نیروهای متخصص، هنرمندان و مهندسان ستاد بازسازی عتبات دانست و گفت: این آثار زیبای معماری در تاریخ اسلام ماندگار خواهد شد.

منبع این قسمت ازخبر :خبرگزاری اهلبیت ـ ابنا ـ۱۴ دی ۱۳۹۴
آخرین (تازه ترین عکس)آیت الله سیستانی
آیت الله سیستانی کیست؟
زندگینامه آیت الله سیستانی
سید علی سیستانی(فرزندسید محمد باقر) متولد ۹ ربیع الاول سال ۱۳۴۹قمری(۱۳ مرداد ۱۳۰۹شمسی) شهر مشهد متولد است، پدرش به میمنت نام جدش، ایشان را علی نام نهاد.
جد ایشان که از بزرگان علم و زهد بوده سید علی میباشد. خاندان ایشان که از سادات حسینی میباشند در عهد صفوی در اصفهان میزیستند.
وی در ۵ سالگی به تعلیم قرآن کریم پرداخت، سپس وارد مدرسه دار التعلیم دینی به منظور آموزش علوم دینی شد و در سال ۱۳۶۰سالگی واردحوزه ی علمی شد.
وی برای ادامه تحصیل حوزوی در صفر ۱۳۶۸ق( ۱۳۲۷شمسی) ازمشهد به قم مهاجرت کرد و از محضر آیتالله بروجردی استفاده برد.
آیت الله سیستانی در صفر ۱۳۷۱ق(آبان۱۳۳۰شمسی) از قم به نجف اشرف مهاجرت کرد، که در روز اربعین حسینی وارد کربلا شد.
وی در سال ۱۳۸۰ق(۱۳۳۹شمسی) تصمیم به مراجعت واقامت به مشهد گرفت و اما اساتیدشان( آیات عظام خوئی و شیخ حسین حلی) باتأیید درجه اجتهاد ازوخواستند که درنجف بماند.

آیت الله سیستانی در صفر ۱۳۷۱ق(آبان۱۳۳۰شمسی) از قم به نجف اشرف مهاجرت کرد، که در روز اربعین حسینی وارد کربلا شد.
وی در سال ۱۳۸۰ق(۱۳۳۹شمسی) تصمیم به مراجعت واقامت به مشهد گرفت و اما اساتیدشان( آیات عظام خوئی و شیخ حسین حلی) باتأیید درجه اجتهاد ازوخواستند که درنجف بماند.
معظم له در سال ۱۳۸۱ق(۱۳۴۰شمسی) بعدازاقامت کوتاه درزادگاهش، به نجف بازگشت.
بـعـد از رحلت آیتاللّه خوئی، آیت اللّه سیستانی یکی از تشییع کنندگان جنازه آن مرحوم بودند و نماز میت را بر او گذاردند. پـس از آن، زمـام مرجعیت حوزه علمیه را بدست گرفتند و شروع به فرستادن اجازات، تقسیم و پخش حقوق و تدریس از روی منبر آیت اللّه خوئی در مسجد (خضرا) کردند.
آیتاللّه سیستانی شهرت زیادی در عراق، کشورهای خلیج فارس، هند، آفریقا وپاکستان وافغانستان و دارد.
زندگینامه آیت الله سیستانی
سید علی سیستانی(فرزندسید محمد باقر) متولد ۹ ربیع الاول سال ۱۳۴۹قمری(۱۳ مرداد ۱۳۰۹شمسی) شهر مشهد متولد است، پدرش به میمنت نام جدش، ایشان را علی نام نهاد.
جد ایشان که از بزرگان علم و زهد بوده سید علی میباشد. خاندان ایشان که از سادات حسینی میباشند در عهد صفوی در اصفهان میزیستند.
![]()
وی در ۵ سالگی به تعلیم قرآن کریم پرداخت، سپس وارد مدرسه دار التعلیم دینی به منظور آموزش علوم دینی شد و در سال ۱۳۶۰سالگی واردحوزه ی علمی شد.
وی برای ادامه تحصیل حوزوی در صفر ۱۳۶۸ق( ۱۳۲۷شمسی) ازمشهد به قم مهاجرت کرد و از محضر آیتالله بروجردی استفاده برد.
بـعـد از رحلت آیتاللّه خوئی، آیت اللّه سیستانی یکی از تشییع کنندگان جنازه آن مرحوم بودند و نماز میت را بر او گذاردند. پـس از آن، زمـام مرجعیت حوزه علمیه را بدست گرفتند و شروع به فرستادن اجازات، تقسیم و پخش حقوق و تدریس از روی منبر آیت اللّه خوئی در مسجد (خضرا) کردند.

آیتاللّه سیستانی شهرت زیادی در عراق، کشورهای خلیج فارس، هند، آفریقا وپاکستان وافغانستان و دارد.
دفتر اطلاع رسانی آیت الله سید علی سیستانی»، مرجعیت عالی شیعیان عراق از دیدار یان کوبیچ»، فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور با وی در نجف اشرف خبر داد.

بر اساس بیانیهای که امروز (پنجشنبه۸ آذر ۱۳۹۷) بعد از این دیدار منتشر شده است، آیتالله سیستانی در این دیدار گفت: دولت جدید [عراق] مأموریت بزرگی دارد و ایشان منتظرند آثار موفقیت این دولت به ویژه در زمینه مبارزه با فساد، ایجاد فرصتهای شغلی برای بیکاران، بازسازی مناطق آسیب دیده از جنگ، بازگرداندن آوارگان به مناطق خود به شیوه مناسب و تأمین خدمات ضروری به شهروندان عراقی را ببینند».
مرجعیت عالی شیعیان عراق همچنین طی این دیدار، بر ضرورت این نکته تأکید کردند که همکاری ائتلافهای ی در پارلمان عراق با دولت این کشور گامهای واقعی در راستای بهبود اوضاع این کشور بوده است.

آیتالله سید علی سیستانی همچنین بر اهمیت حاکمیت عراق و عدم دخالت دیگران در امور داخلی این کشور تأکید کردند.
فرستاده ویژه سازمان ملل به عراق بعد از ظهر پنجشنبه (هشتم آذر ماه) به همراه هیأتی وارد نجف اشرف شد و قرار است با مقتدی الصدر»، رهبر جریان الصدر عراق نیز دیدار و گفتوگو کند.
دیدار شیخ عیسی قاسم عالم مجاهد بحرینی با آیت الله سیستانی

هفته اول آبان ۱۳۹۷-احتمالاً۷آبان ۱۳۹۷
دلائل موفقیت آیت الله سیستانی؟
آیتالله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی که در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت کرده است، به دیدار آیتالله العظمی سیستانی رفت.
در این دیدار آیتالله العظمی سیستانی وحدت بین شیعه و سنی را مورد تأکید قرار داد و گفت: در جلسهای که با حضور تعداد زیادی از نیروهای حشدالشعبی داشتند یکی از آنها چنین گفته بود که ما با اخواننا السنة همزیست و برادر هستیم. من به ایشان گفتم: نگویید اخوان سنة بلکه بگویید انفسنا السنة؛ آنها خود ما هستند و با ما هیچ فرقی ندارند.
وی افزود: به نیروهای حشدالشعبی گفتم که شما خود را سپر بلای مردم و همین خانوادههای اهل سنتی که امروز داعش آنها را مورد هجوم قرار میدهد و امنیت آنها را سلب کرده است قرار دهید. گفتم شما جان و مال خود را سپر بلای آنها قرار دهید و از آنها دفاع کنید.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: با وجود اینکه دشمنان اسلام در عراق تلاش داشتند که بین شیعه و سنی جنگ ایجاد کنند و برخیها هم اصرار داشتند بر اینکه از بنده در این رابطه حکمی بگیرند. اما بنده ابا کردم و به هیچوجه درگیری شیعه و سنی در عراق را به مصلحت ندانستم.
وی ادامه داد: وقتی داعشیها به مناطق اهل سنت حمله کردند، سنیهای همین مناطق الانبار و موصل به مناطق ما آمدند و ما دستور دادیم و از مردم خواستیم که شیعیان -در مناطق شیعهنشین- درب خانههای خود را به روی آنها باز کرده و به آنها محبت کنند و همینطور هم شد؛ خود ما هم کمکهای بسیار زیادی به آنها کردیم؛ به بانوان بیسرپرست و بچههای یتیم آنها و بسیاری از کسانی که توان کار کردن نداشتند، کمکهای بسیار گسترده و عظیمی کردیم و امروز بحمدلله نتیجه آن کارها را میبینیم.
*نقشه دشمنان برای تقسیم عراق/ امتیازات واهی که میخواستند به شیعیان عراق بدهند
آیت الله سیستانی با تأکید بر اینکه صبری که در عراق انجام گرفت امروز ثمره خود را نشان میدهد، اظهار داشت: ما امروز شاهد برادری و اخوت کامل بین شیعه و سنی هستیم تا آنجایی که شهر موصل که اکثریت اهل سنت در آنجا زندگی میکنند. در انتخابات اخیر یک نماینده شیعه را انتخاب کردند. اینکه سنیها یک شیعه را انتخاب کنند نشاندهنده آن است که بحمدالله امروز فضای برادری و اخوت و صمیمیت بین همه مردم عراق به بهترین شکل برقرار است.
بخش دوم بیانات این مرجع تقلید درباره تلاش دشمن در جهت ایجاد تفرقه بود. وی در این بخش با اشاره به اینکه از روز اولی که صدام سقوط کرد، آمریکاییها اصرار داشتند که عراق را به چند قسمت تقسیم کنند، ابراز داشت: من در همان روز به شدت با این نظریه مخالفت کردم و گفتم عراق نباید تقسیم شود. آنها میگفتند اگر عراق تقسیم شود شما شیعهها بیشتر نفع خواهید برد. زیرا بیشتر منطقه نفتی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. میخواستند با این مطالب شیعه را قانع کنند که منطقه شیعه از منطقه اهل سنت عرب جدا شود.
*امروز اربعین امام حسین (ع) محور وحدت در جهان اسلام شده است
وی افزود: اما من در برابر این کار ایستادگی کردم و گفتم عراق بههیچ وجه نباید جدا شود؛ مصلحت عراق در این است که یکپارچه بماند و مردم عراق باید با هم برادر باشند؛ کرد و عرب سنی و عرب شیعه همه باید یک دست و یکدل باشند و با هم زندگی کنند. البته ایران هم کمک کرد و کمکهای ایران در ایجاد آرامش و امنیت در عراق خیلی مؤثر بوده است.
آیت الله سیستانی گفت: ما امروز شاهد آن هستیم که در این راهپیمایی اربعین از همه تیرهها و عقیدهها و گروهها حضور دارند و این خود نشاندهنده وحدت امت اسلامی بلکه وحدت ادیان است. امروز ما نه تنها شیعه و سنی را در این راهپیمایی اربعین در کنار هم میبینیم. بلکه از سایر ادیان و مذاهب هم افرادی را میبینیم که مشارکت میکنند. امروز کربلا و اربعین امام حسین (ع) نماد و محور وحدت در جهان اسلام شدهاند.
مرجع تقلید شیعیان عراق با بیان اینکه ما از نظرات رهبران ایران استفاده میکنیم، تصریح کرد: من بسیار مطالعه میکنم، البته در زمان صدام امکانات در اختیار ما نبود. زیرا راه کتاب و راههای دیگر هم بر ما بسته بود. اما بعد از سقوط صدام من بسیار مطالعه میکنم و از قوانین کشورهای دیگر اطلاع پیدا کردهام و میخوانم، از ایران بسیار کتاب میخوانم و میبینم که در ایران بحمدلله در همه عرصهها نوشتههای بسیار خوبی نوشته و منتشر میشود و من استفاده میکنم و آنها را میخوانم.
وی ادامه داد: من برای ملت و مسئولان ایران دعا میکنم و امیدوارم که إنشاءالله هر چه زودتر این مشکل تحریم حل شده و این سایه سنگین تحریم از سر ملت ایران برداشته شود و ملت و رهبران ایران پیروز شوند و بتوانند بر همه مشکلات فائق آیند./۷ آبان ۱۳۹۷مشرق
مدیریت سایت-پیراسته فر:سید علی خمینی کوچکترین فرزند مرحوم حاج سید احمد خمینی و
حجتالاسلام سيدعلي خميني، آخرين فرزند مرحوم سيداحمد خميني، به تازگي با دختر حجتالاسلام والمسلمين شهرستاني داماد و مسوول دفتر آيتالله سيستاني در ايران وصلت كرده است.(دامادِ داماد آیت الله سیستانی)
اين عقد را آيتالله سيستاني از نجف و در كنار مرقد اميرالمومنين(ع) جاري كرده است.هفته اول خرداد ۱۳۸۷
![]()
سيدعلي خميني جواني است كه نوزده سال پيش، پس از ارتحال امام خميني تصاوير كودكي او منتشر شد و مردم ايران او را علي كوچولوي امام ناميدند.

تصویر پیاده روی برادران خمینی (حسن- علی و یاسر) در جنگل های گیلان در ادامه آورده می شود. 5 اردیبهشت ۱۳۹۵

سه برادر–سیدحسن-سیدیاسر-سیدعلی

شکل گیری "داعش"اعلام حکومت درموصل+حمله به سامرا"حرم"گزارش جامع
سامرا"حرم عسکریین"قبل ازتخریب+تخریب۱۳۸۴و۸۶+سامرا۱۳۹۸
بازدید لاجوردی"نماینده دفترآیتالله سیستانی "ازپروژه های ستادبازسازی بلد«سیدمحمد"
عراق ,سیستانی ,آیت ,الله ,هم ,آنها ,آیت الله ,الله سیستانی ,در عراق ,در این ,عتبات عالیات ,ستاد بازسازی عتبات ,بازسازی عتبات عالیات ,تشییع کنندگان جنازه ,رحلت آیتاللّه خوئی،

درباره این سایت